Wednesday, 2 May 2018

Camisole Murah..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Bersiaran dari Putrajaya..
Ada training dekat sini sampai esok..
Minggu ni tak de masuk ofis lansung pun..
Isnin hari tu cuti..
Selasa pulak cuti hari buruh kan..
Cuti 4 hari memang balik kampung la..
Sabtu tu ada lah pegi KL sekejap jumpa supervisor untuk discuss pasal Master Project..
Habis dalam tengah hari lepas tu pegi KLCC tengok Home Dec dekat KLCC..
Dapat la secure pakej untuk langsir..
Nak cari barang elektrik sebenarnya..
Tapi tak de sangat pun..
Otw nak balik Senawang sempat singgah dekat Kedai Barangan Elektrik Toong King..
Outcome die nanti la aku share..
Jauh tersasar dari tajuk dah ni..

Ok berbalik pada tajuk..
Dah lama dah peram gambar ni..
Saje nak share beli camisole kain licin yang murah..
Kebanyakkan camisole selalunya kain cotton kan..
Bila pakai dengan baju cotton aku tak berapa suka sangat sebab kain die macam melekat-lekat dekat baju..
Jadi aku lagi prefer camisole yang kain licin..

Cari-cari dekat kedai, dekat online..
Jumpa dekat Tesco je..


Harga pun murah je..
RM24.90..
Masa ni pun aku jumpa sehelai ni je..
Lepas tu die sekali macam ada breast pad..
Lagi la mudah..

Ok dah lambat..
Kalau ada masa nanti aku share la benda-benda yang tertangguh..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...