Sunday, 4 February 2018

Lacte Duet Elite - Servis Pam..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Fuh cerita pasal breast pump ni tak tercerita pun dekat sini..
Masa berpantang dulu ada plan nak cerita..
Tapi tak berkesempatan..

So ni lah pam yang aku angkut kemana-mana..
Tak de pam back up pun..
Head je ada back up tu pun jarang guna..



Beg pam dah tukar..
Hari tu aku ada share..
Setahun beg lama, free gift masa beli pam ni berbakti..
Sampai koyak rabak..

Sebenarnya nak cerita pasal service pam ni..
Pam ni recommended untuk di service setiap 6 bulan sekali..
Tapi dah setahun aku baru pegi pam..
Tu pun duk bertangguh je..
Bertangguh berminggu minggu..
Masa ambil half day hari tu tak sempat..
Nak pegi kejap masa office hour rasa malas pulak..
Last last aku upah runner je pegi hantar..

Aku tengok kalau naik grab pegi sana pun dah rm26..
Makan masa lagi..
Tanye runner tu die amik upah rm15 je..
So terus proceed..
Lepas tu aku call inform kedai..

Dalam pukul 2.30ptg runner datang office collect barang..
Die hantar ke kedai..
Lepas tu die pegi hantar barang lain..
Pukul 5 setengah macam tu die hantar balik barang ke office..



Barang dah sampai tu staff kedai tu call aku nak confirm kan aku hantar barang tu dgn details aku..

Aku check dengan staff tu thru wasap pam ok ke tak..
Kalau tak ok ada part yang kene tukar ke nanti die akan inform..
In between tu jugak aku sempat berwasap dengan orang tu nak beli head dgn botol ak..



Aku decide ambil 2 barang ni je..
Kalau termasuk tubing rm95..
Tapi aku tak ambil tubing tu pun..
Sebab tubing ak ok lagi..
Bayar online, then balik tu runner tu hantar sekali dengan pam..

So aku rasa memang convenient macam ni..
Guna runner untuk hantar dan collect..
Nak communicate dengan staff GMTA Asia tu pun senang..

Jadi pengguna pam lacte boleh la daftar warranty korang dekat sini..http://www.go-lacte.com/warranty.php

Dalam masa 2 tahun dari tarikh beli service adalah percuma..
Kalau tak kene bayar rm50..
Yang aku buat ni adalah normal service sahaja..
Kalau ada part kene tukar ke kene bayar la..

Ok tu je nak share..
Nanti aku update contact details runner tu..
Guna hp update blog ni susah sikit..

Update contact details runner..
EZ Runner Puchong - 019 267 2550..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...