Wednesday, 22 November 2017

Pengguna Grab..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..


Aku on the way nak pegi Kl..
Nak settle kan beberapa benda hari ni..
Hurmmm amik half day cuti..
Sepatutnya memang nak cuti hari ni..
Tapi sebab en.suami tak jadi balik hari mi..
Aku amik je la half day settle kan hal..
Sebab nye minggu depan sampai 6 Dec aku penuh dengan FAT..
Jadi baik settle kan awal-awal..
Kalau tak lagi delay nanti lagi susah..

Ok sebelum menyimpang jauh..
Balik pada tajuk..
Aku nak cerita pasal naik grab free sebenarnya..
Aku rasa ramai pernah guna grab ni..
Aku pulak sejak start kelas awal tahun hari tu memang pengguna tegar grab la..
Guna grab untuk pergi kelas, pegi kerja..
Setakat ni pun aku berpuashati dengan perkhidmatan grab ni..
Dalam minggu ni aku ada godek godek grab ni..
Sekali aku nampak yang boleh redeem rewards dengan cash..
Apalagi aku pun cuba la..
Masa 1st time tu aku kene bayar rm1 je..
Tapi untuk hari ni aku naik free je..


Bayar seringgit je..
Yang free tak dapat lagi resit pulak..


Column rewards untuk korang purchase..
Selain boleh dapat cash untuk ride, boleh jugak dapat rewards untuk benda lain..

Ok nak share tu je..
Harap esok en.suami jadi balik..
Sebab plan nak bawak kereta pegi kerja, balik tu boleh terus jemput die..
Esok kene pegi warehouse prepare untuk FAT next week..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...