Monday, 9 October 2017

Hiburan dalam kereta - Lite FM & Aida Azlin..

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..


Sepatutnya post ni semalam..
Tapi semalam sempat taip tajuk je..huhu..
Nak tulis tak sempat..
Sibuk key in data untuk plan schedule untuk FAT..

Macam ak pernah cerita sebelum ni..
Kitaorang ulang alik setiap hari Senawang – Selangor sekarang..
Disebabkan en.suami drive..
So aku melepak je la duduk dekat sebelah..
Kalau tak berborak, aku main henfon ler..

Selalunya untuk benda-benda entertainment ni memang dalam kereta la..
So semalam nampak ada class mate share video menarik dekat group WA..
Dalam kereta boleh la tengok..



Menarik jugak video ni..
Something useful/idea dari orang lain..

Masa nak keluar tu pulak usha-usha FB tengok en-colleagues ada post pasal yang die akan on air dalam pukul 8 untuk promote charity program die..
So alert la pukul 8 dengar Lite.fm pukul 8 tu dengar die dengan husband on air..
Aku hari tu ada kemas almari..
Ada 3 plastik sampah besar tu pakaian..
Macam berminat nak share kali ni..
Cuma tak contact dan confirmkan lagi je..

Ni la antara hiburan masa travel..
Kalau nak baca sikit-sikit boleh la..
Nak baca banyak-banyak dengan tengok video banyak-banyak pun tak boleh..

Muntah aku dalam kereta pening kepala..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...