Friday, 22 September 2017

Salam Maal Hijrah 1439H..

Assalammualaikum & Selamat sejahtera..


Hari ni public holiday..
Ada lah masa untuk buat benda lain..
Nak rehat rehat dari keje..
Nak buat aktiviti lain..

Hari ni dekat rumah tadi aku kemas almari..
Rumah aku sekarang memang selalu datang sekejap sekejap je sebelum ni..
Tapi sejak keje ni memang selalu la ada dekat rumah ni..
Dalam bilik aku ada almari..
Penuh dengan pakaian..
Banyak pakaian kakak aku masa die duduk dekat rumah ni kerja dekat sini dulu..
Dah lama die pindah Damansara..
Pakaian semua tu tinggal je..
So memang die tak pakai lagi la..
Jadi hari ni aku kemas la almari tu..
Lagi bila semalam nampak ada ex-colleague aku iklan akan nak buat charity bulan november nanti..
So aku kemas, sorting dan pack siap-siap semua nya..

Kebetulan mak pulak nak balik kg awal.
Bawak Aisyah sekali..
Tu yang dapat fokus buat keje tu..

Next plan pulak ialah pegi seremban 2..
Awalnya nak pegi jumpa Haziq dan beli puff Aisyah..
Tapi disebabkan Aisyah dah balik, boleh la selit pegi facial kejap..

Sampai seremban dua pegi beli puff Aisyah dulu..
Next pegi facial dekat Herbaline..






Appointment pukul 4..
Pukul 6 lebih baru settle..
En.suami punya session lama gila..
Dah lama tak pegi..
Nak buang white head dengan black head die lama gila..
Masa aku dah settle die baru habis session membuang tu..

Settle dekat Herbaline baru pegi jumpa Haziq..
Pegi makan sama-sama lepas tu lepak urut..
Dah lama tak lepak chill sama sama..
Kadang ada jumpa dekat Giant atau die datang rumah je..
Tapi dah lama tak lepak makan, chill dekat mall..
Memang best dapat lepak tapi..
Tapi tetap teringatkan Aisyah..huhu..
Mak mak sangat..huhu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...