Friday, 29 September 2017

Hectic week september 2017..

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..


Sekarang ni aku tengah pam susu dekar surau..
Sambil tu boleh la update blog..
Minggu ni rasa macam penat sikit..huhu

Isnin sampai khamis en.suami ada training..
Hari Isnin pukul 7.30 dah kene register .huhu..
Makanya kene keluar awal la sebab die nak kene hantar aku pegi ofis dulu kan..
So kitaorang keluar pukul 6 hari Isnin tu..
Hari lain keluar dalam 615..
Nasib baik la pagi-pagi kereta tak banyak, tak jem lagi..
Pukul 7 macam tu aku dah sampai ofis..
Mula-mula konon konon nak buat keje ke apa..
Sekali dah sampai malas pulak rasa..
So aku duduk melepak dekat surau je la tidur..
Kebetulan isnin dengan selasa aku ada training..
Dapat la pam awal..
Hari rabu dengan khamis pulak memang aku tidur la sampai pukul 830..huhu..

Minggu ni pun macam banyak keje..
Banyak drawing dengan datasheet kene revise..
Lagi sambung kerja orang..
Nak catch up balik on track jenuh jugak..

Esok pulak dah start kelas..
1st kelas untuk semester ni..
Pagi tadi check jadual kelas..
Boleh tahan mencabar sem ni punya jadual..
Start minggu ni, 3 minggu berturut ada kelas..
Lepas tu cuti 3 minggu..
Lepas cuti tu ada 6 minggu berturut kelas..huhuhu..
Cuti kejap then exam..
Wow..huhu..

Dah la sem ni subjek boleh tahan mencabar..
Harap semua ok je..

Tak sabar nak balik rumah..
Rasa macam nak makan waffle dengan ais krim..huhu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...