Tuesday, 29 August 2017

WW - Terus Mencintai - Siti Nordiana..

Assalammualaikum & Selamat sejahtera..


Hari ni sampai awal dekat ofis..
Mungkin sebab jalan tak jem sangat kot..
Sampai pasar seni tadi aku tengok jam pukul 7.12..
Kalau tak pukul 730 baru sampai..huhu..
Tengok ig ada yang otw nak balik kg..
Tu sebab tak jem kot..
Orang dah start cuti..

Ok balik pada tajuk..
Sape suka lagu ni..


Aku suka lagu ni..
Tengok MV die pun layan kan..

Tapi sekarang tak boleh dengar lagu dekat hp dekat ofis sebab hands free entah ke mana..huhu..

Pape pun selamat bercuti..
Selamat travel untuk yang akan travel sepanjang cuti ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...