Thursday, 24 August 2017

Salam Jumaat..

Assalammualaikum dan selamat sejahtera..


Hari ni hari Jumaat..
Hari yang ditunggu tunggu oleh orang orang yang berkerja..
Sebab esok dah weekend..

Sepatutnya esok aku ada exam..
Tapi disebabkan kitaorang dah drop subjek tu..
So weekend ni free la..
Tunggu sem depan la..
Hari tu dah keluar jadual tentatif untuk sem depan..
Expected utk daftar subjek awal september..
Aku dah ada cakap pasal result sem lepas ke?
Result utk sem lepas alhamdulillah. 

Sekarang ni aku dekat ofis rilek rilek kacang lagi..hihi..
Projek masih early stage..
Tengah tunggu customer comment datasheet..
Sambil tu boleh la study dan make it use dengan apa yang patut..

Hari ni lagi best sebab pay day..hihi..
Tapi tak check lagi pun akaun..
Excited pulak rasa ada gaji sendiri balik..

Ok la chit chat pagi jumaat..
Dah lrt nak ke ofis ni..
Ada komitmen yang nak diselesaikan..


Selamat berhari jumaat..
Selamat berhujung minggu..
Minggu ni nak pegi majlis BFF kawin..
I is excited..:-)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...