Thursday, 2 March 2017

The House 3 - Rozita Che Wan..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Siapa pernah tengok The House?
Ala rancangan hiburan..
Artis ni sekeluarga akan duduk dekat satu rumah lepas tu akan ada cabaran..
Tak kisah la orang nak kata fake ke apa..
Tapi bila tengok dieorang buat cabaran tu best jugak..

Sebelum-sebelum ni aku tak pernah tengok pun..
Tak silap sebelum ni Musim pertama - Family Maembong, Musim kedua - Dato' Vida dan Musim ketiga ni Che Ta..
Yang sebelum ni aku tak tengok pun..
Tapi tetiba Musim ke3 ni entah macam mana boleh terjebak..
Aku ni bukan la peminat Che Ta pun..

Mula-mula tertengok episod pertama..
Sekali melekat pulak..
Terlayan pulak..
Terus tengok sampai habis..
Sambil-sambil pam susu tu aku tengok la..



Sape nak tengok tu boleh la tengok dekat Astro Gempak..
Ada Episod penuh untuk musim ni..
Untuk musim sebelum ni pun ada..

http://www.astrogempak.com.my/The-House/Musim-3.aspx?mediaid=1561689&title=selamat-datang-keluarga-che-ta-ke-the-house--episod-penuh-1

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...