Tuesday, 21 March 2017

Nursing Bra Murah - Adora..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Hari ni rasa penat sangat..
Tapi gigih jugak la nak update blog..
Ada jugak la idea nak update..
Tapi kekangan masa..
Tapi nak jugak share..
Meh la buat entri ringkas..
Petang semalam baru balik dari Seremban..
Malam tu keluar makan kejap..
Balik tu boleh pulak dekat rumah black out..
Gigih la pack susu pegi hantar dekat rumah mertua..
Takut susu tu rosak..
Pukul 1 malam baru balik..

Pagi tadi Aisyah bangun awal jugak..
Dah bangun tu mak amik..
Aku sambung tidur sampai pukul 9..
Bangun tu uruskan kain semua..
Petang tadi pegi KK untuk check up Aisyah 4 bulan..
Berat Aisyah tak berapa cantik..
Kene minum susu banyak lagi..

Balik dari KK pegi rumah Atok dengan wan Jempol Aisyah..
Pegi amik susu..

Ok tersasar jauh..
Meh cerita pasal susu balik..
Untuk ibu menyusukan anak..
Nursing bra pada aku adalah benda penting..
Satu sebab selesa nak susukan anak..
Selesa jugak nak pam..
Lepas tu kadang-kadang cepat basah..
Aku kalau basah sikit pun aku akan tukar pakai yang baru..
Tak selesa dan sebab hygiene..
Jadi aku perlukan banyak nursing bra..

 Sebelum ni aku ada cerita aku beli dari IG..
Tapi kali ni aku cari yang lagi mura..
Usha dekat Lazada, dekat FB..
Last jumpa dekat Lazada yang murah..
 Dekat IG ni kadang murah jugak..
Tapi sebab postage mahal..
Dekat Lazada postage adalah murah..

Mula-mula aku cari yang brand Autumz..
Yang ni ada jugak yang murah..
Ada yang rm18 sehelai..
Tapi kene pegi beli dekat kedai..
Aku pulak sebab tak de keluar..
Jadi beli online je la senang..

Cari-cari aku terjumpa yang ni.


Jenama Adora dari One Baby world..
Aku tak jumpa pulak yang jual dekat IG..



Cup die..
Kalau pam mungkin boleh tak pegang..
Tapi aku pegang je..
Sebab dalam train aku tak confident..



Material die..
Bukan cotton..
Tapi selesa je..



Cangkuk die..
Support pun ok.. 



Guide untuk saiz..
Rupanya benda ni standard..
Klik untuk gambar lebih besar..




 Ini harga die..
Tambah rm5 untuk postage..
Total rm29..

Aku order cepat jugak sampai..
Supplier dah post esok tu aku dah dapat..

Setakat ni aku berpuas hati je..
Ok la pakai untuk tukar-tukar..
Dan aku memang prefer beli warna hitam..
Walaupun ada sale tapi kalau warna cerah..
Memang aku tak beli..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...