Saturday, 28 May 2016

Random Update..

Assalammualaikum..


Fuh da lama betul tak update blog..
Setiap hari masuk je..
Tapi kejap-kejap je la..
Sambil tu BW sikit-sikit..

Sekarang ni boleb kata agak sibuk atas beberapa sebab..
Pukul 8pg kuar pg keje..
Pukul 7mlm sampai rumah..
Mlm seboleh-boleh sebelum pukul 12 kene tido da..
Letak kepala atas bantal kejap je dah lena..
Berapa jam je masa ada dekat rumah..
Lagi sekarang aku keje selasa sampai sabtu..
En.suami pulak isnin sampai jumaat..
Kadang-kadang keje sabtu..
Ahad je la masa kalau ada nak settle kan pape..
Nak pagi mana-mana..

Ni pun aku update sebab tengah menemankan en.suami tengok bola..
Balik keje tadi die bagi tau nak balik kampung..
Sebelum tu masa tengok cerekarama Maafkan Saya Cikgu tadi aku dah tido..
Pukul 2 bangun sidai kain, kemas barang..
Lepas tu lepak mamak la ni..
Aku pulak tak layan bola..
So online je la..

Sepatutnya aku konvo hari ni dekat Terengganu..
Tapi tak pegi pun..
Masing-masing keje hari ni..
Sebelum ni memang berbelah bahagi hati nak pegi..
Kolej banyak kali jugak call..
Sebab aku ada dapat anugerah..
Tapi by end of the day tak pegi pun..
Tengok gambar ex-roommate share masa keje tadi dengan dekat FB dgn IG macam best jugak..
Tapi tak de rezeki la nak pegi..
Entah bila la nak collect sijil..
Ada la alasan nak pegi Kemaman lagi..
Cuma bila tu tak tau la..
Nasib baik jugak la dekat sana keje hari Ahad..

Tak sabar nak tunggu bola ni habis..
Bole balik kampung cepat..
Sampai rumah karang memang nak tido puas-puas..
Insyaallah kalau rajin nanti aku update lagi..
Cerita kawen dulu pun tak habis lagi kan..Hahaha..

Wednesday, 4 May 2016

WW - Asam Sedap..

Assalammualaikum & Selamat sejahtera..



Asam sedap..
Satu Tupperware rm7..
Tapi tak beli pun..
Kalau tak mcm makan nasi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...