Thursday, 17 March 2016

SPM 2015 - Tahniah Adik Ta..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..

Fuh ni cerita da lama..
Cerita da basi pun..
Tapi nak letak dekat sini jugak..

Ni semua pasal tak de internet dekat rumah lagi la ni..
Aku da pegi usha hari tu..
Tapi unifi kene contract 2 tahun..
Tu yang memikir sikit tu..huhu..
Kalau terminate less dari 2 tahun kene penalty rm500..

Ok balik pada tajuk..
Nak abadikan ucapan tahniah untuk Adik ta..
Adik aku yang last sekali atas keputusan SPM die..
Alhamdulillah Adik Ta dapat 9A 1B untuk SPM die..
Tengah sibuk cari tempat nak sambung belajar dan scholar..

All the best untuk Adik Ta..
Semoga terus berjaya..


Tuesday, 15 March 2016

WW - Masak-masak..

Assalamualaikum & Selamat sejahtera..





Antara menu yg aku sempat masak..
Balik keje lincah-lincah masak..
Sebelum pegi keje pulak lincah-lincah buat breakfast..

Aku suka masak dan keep on improve skill dan variasi menu..

Tuesday, 8 March 2016

WW - Wordless Wednesday..

Assalamualaikum & Selamat sejahtera..


Jom sama-sama amalkan..

Rindunya nak update cerita..
Tapi hal internet tak settle lg..

Wednesday, 2 March 2016

WW - Sharing is Caring..

Assalamualaikum & Selamat sejahtera..



Untuk renungan bersama..

Tuesday, 1 March 2016

Wedding Review - Rusty Blade - Tiada Lagi Aku (1985)..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Siapa tau lagu ni?..



Aku memang tak tau lagu ni sebelum ni..
Tapi macam pernah dengar la..

Sekarang lagu ni macam bermakna sikit la dekat aku..
Sebabnya lagu ni adalah lagu yang en.suami nyanyi masa majlis risepsi hari tu..

Masa tu dah petang..
Dah tak ramai orang..
Masa aku tengah bergambar tetiba die kata nak pegi nyanyi..
Aku pun ok je la..
Sambil die menyanyi aku layan amik gambar dengan photographer..
Sekali dah lepas majlis family aku surprise sangat pulak..
Tak sangka en.suami menyanyi masa majlis..

Kadang-kadang aku suka jugak dengar lagu ni..
Lepas dah majlis ni..
Ada kenangan la kata kan..hehe..

Kalau free free tu bole la layan lagu ni..



Kita bersama menempuh semua
Dugaan melanda tidak kupinta
Pahit dan manis duka menghiris
Kita mengharungi dengan berani

Gurau dan sendapun turut mengisi
Ruang dan ketika di masa sepi
Kepercayaan dan keikhlasan
Makin menguatkan persahabatan

Entah mengapa engkau
Cepat benar berubah
Kerana kejayaan
Kau merasa megah

Jangan engkau mudah terlupa
Setiap benda yang ada
Takkan kekal selama-lamanya
Diriku akhirnya kau singkir jua

Oh... biarku pergi membawa sekeping hati
Tidak sanggup lagi aku menyaksi
Wajah yang pernah menyakitkan hati

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/08/lirik-tiada-lagi-aku-rusty-blade.html#ixzz41dyR4kVm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...