Friday, 30 December 2016

Selamat Pengantin Baru..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Baby dah lama tido..
Tapi mama die tak boleh tido lagi pulak..
Tadi masa tido kan baby mata rasa ngantuk, badan rasa penat..
Tapi tak boleh tidur..
Kejap lagi la masa lepas pam susu baru tido..:)

Disebabkan mata tak boleh tido..
So aku bukak laptop transfer gambar dari hp ke laptop..
Gambar baby la especially..
Maklumlah hp memory tak besar..
Sambil tu nak susun gambar..

Tengah tengok gambar tadi..
Meh la abadikan gambar perkahwinan untuk bulan ni..
Bulan 12 ni biasa lah banyak majlis..
Tapi disebabkan berpantang..
Tak dapat la aku pegi..
Duduk dekat rumah je la jaga anak..hihi..

Perkahwinan best friend en.suami - Mad dan Aisyah..



Ada cerita kelakar pasal aku dengan Mad ni..
Memang kenangan sungguh..


Perkahwinan Hawa & Nazri..





Perkahwinan ex-classmate merangkap ex-room mate aku sebelum kawin..
Berliku percintaan dieorang ni..
Allhamdulillah berakhir di jinjang pelamin..


Perkahwinan Sepupu - Firdaus & Fatin..



Perkahwinan Sepupu - Alnor dan Suami (Tak ingat nama..kiki)



Ucapan untuk pengantin..
Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..
Cepat-cepat dapat baby..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...