Tuesday, 2 August 2016

Holla August..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Fuh akhirnya terbuka hati nak menulis..
Last post entah berapa bulan lepas..
Rasanya aku tak de pun post masa bulan Ramadhan dengan Syawal..
Syawal pun dah nak habis da..
Cerita kahwin pun dah lama basi..
Nak continue pun dah malas..hihi..
Punca utama malas nak update sebab tak de internet dekat rumah..
Dulu ada internet dekat rumah bole la selalu update..
Sekarang guna internet fon je..
Guna untuk benda penting-penting je..
Ni pun curi-curi update dekat ofis..hehe..

Kadang-kadang rindu jugak nak menulis..
Tapi kerajinan tu dah makin kurang..
Sejak last entri banyak benda..
Tapi komitmen untuk menulis makin berkurang..
Balik keje sibuk dengan keje rumah..
Lepas tu weekend kalau tak de urusan selalu balik kampung..hehe..

Pape pun sebelum terlambat..
Dekat hujung-hujung syawal ni..
Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016..
Syawal yang sangat berbeza dari sebelum-sebelum ni..
Syawal pertama as a wife..hehe..
Dah syawal pertama yang cuti seminggu lebih tapi penat gila walaupun tak pegi mana-mana sangat..

Share latest update sikit..
Sekarang aku pregnant 23 minggu..
InsyaAllah deliver awal Dec ni..:)
Tapi satu apa pun barang tak beli lagi..
Sebab bertangguh je selalu balik kampung..hehe..
Pantang ada peluang je laju je masing-masing nak balik kampung..hahaha..

Semoga bertemu lagi untuk entri lain..
Semoga aku rajin nak menulis..

3 comments:

  1. teringat pulak kes yang sama masa akak baru kawen dulu.. 6 tahun lepas.. pindah ikut asben.. lepas tu.. line tenet takde..berbulan tak udapte blog.. huhu..

    ReplyDelete
  2. tahniah....semoga dieprmudahkan...dah scan ke baby apa?hehehehe...mesti excited kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lom lagi la Nory..
      Ingat nak suprise je kot..hehe..
      Perasaan tu susah nak describe la pulak..hehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...