Monday, 11 April 2016

Last Weekend - Topfitness Nilai..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Fuh bukan main lama aku dah tak update kan..
Mungkin paling lama dalam sejarah aku buat blog ni..hehe..
Tahun 2016 ni aku rasa memang agak mencabar sikit..
So nak menyesuaikan diri tu amik masa sikit..

Salah satu alasan paling utama aku jarang update ni sebab macam aku cakap sebelum ni..
Dekat rumah tak de internet..
Tapi aku selalu je bukak blog dekat henfon..
Cuma nak menaip dekat henfon tu aku tak suka..
Lagi kalau nak upload gambar segala..
Semak aku..
Online dekat laptop jugak yang best nye..
Ni pun pakai hot spot henfon je..
Baru topup internet tadi..hehe..

Kalau dulu duduk Bangsar walaupun tak de internet dekat rumah..
Aku rajin jugak la menapak pegi Old Town pegi makan lepas tu melepak online dekat situ..
Nak consider masuk Unifi fikir banyak kalai..
Dengan kene contract nye..hurmmm..
Monthly pun bole tahan kan..

 Sebenarnya masa mula-mula nak update blog tadi tengok draf bukan main banyak lagi cerita pasal kawen dalam draf..
Tapi karang tetibe nak update cerita pasal kawen macam terkojot pulak kan..hehe..
So kita cerita yang light light je la dulu ye..
Lagi pun rasa macam dah lama je cerita pasal kawen tu..
Macam dah basi je..haha..
Kalau up pun ada yang baca lagi ke..hahaha..

Ok berbalik kepda tajuk..
Meh la kita cerita pasal weekend lepas..
Alhamdulillah weekend makin terurus..
Tak de la penat macam masa baru-baru kawen hari tu..

So weekend lepas Sabtu kitaorang pegi Nilai..
Ada opening untuk gym kawan kitaorang, Apis..
So meh la kita ke sana support kawan-kawan dan makan-makan..


Majlis sepatutnya dari pukul 11pg-3ptg..
Aku dengan en.suami pukul 2 baru keluar dari rumah..hehe..
Sebelum gerak contact Mok dulu..
Die baru 4 5 hari turun dari kapal..
So ajak jumpa sekali..

Dekat pukul 3 kitaorang sampai..
Memang dah bagi tau Apis kitaorang nak datang untuk makan je..hehe..
Mok sampai lambat sikit..
Sementara tu kitaorang makan la dulu..
Gambar makanan tak de..
Makanan kesihatan sangat..
Ayam dgn ikan dowry grill, mashed potato dengan mix vege..
Melepak la sampai petang..
 En.suami dengan Mok sempat la cuba equipment yang ada..

Sape-sape yang duduk area Nilai tu bole la pegi..
Lokasi die dekat depan INTI College..

Bole usha IG dengan FB dieorang untuk info lanjut..


Ahad pulak kitaorang keluar kejap je..
Aku pegi facial, en.suami pulak pegi basuh kereta..
Petang tu konon en.bf ajak melepak dekat Putrajaya kejap..
Tapi tak menarik pun..
Lepak kejap je lepas tu balik..

Tu je la kisah weekend haritu..
Kalau tak balik kampung kitaorang settle kan hal apa yang patut..
Kalau tak tu sebulan dua kali la balik kampung..
Gilir-gilir balik rumah aku dengan rumah en.suami..

Ok kalau rajin nanti aku update cerita kawen yang dah basi tu..hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...