Monday, 18 April 2016

Kleenex Wet Toilet Tissue..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Siapa suka guna tandas duduk?..
Aku adalah orang yang tak suka guna tandas duduk..
Memang aku lagi prefer guna tandas cangkung..
Tapi ada masa-masa tertentu terpaksa guna jugak tandas duduk..
Dah la rumah sekarang kalau buat tandas memang tandas duduk je semata..Bosang..

Hari tu aku tengok ada promo benda ni..
Balik kampung weekend ni pulak tiba-tiba tengok ada surat untuk aku dekat atas meja solek..
Macam pelik je..
Sekali bukak surat tu rupanya ada ni dekat dalam..


Kleenex Wet Toilet Tissue..


Masa ada promo tu..
Die nak bagi free 2 pack ni..
Aku pun isi la..
Sekali dapat..
Ok i loike..
Benda ni memang berguna..

So dah letak siap-siap dalam handbeg..
Kalau toilet duduk ni orang suka pijak la, ada kesan air apa entah, macam-macam..
Memang menjijikkan kadang-kadang..
So ada benda ni membantu la sikit..

Rasanya dah ada jual dekat kedai..
Kalau berminat bole la beli..
Simpan dalam bag..
Senang nak guna kalau pegi mana-mana..

1 comment:

  1. mmg kna cari jgk ni..slama ni lap dgn tisu je ats tu kalau k tndas awam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...