Thursday, 17 March 2016

SPM 2015 - Tahniah Adik Ta..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..

Fuh ni cerita da lama..
Cerita da basi pun..
Tapi nak letak dekat sini jugak..

Ni semua pasal tak de internet dekat rumah lagi la ni..
Aku da pegi usha hari tu..
Tapi unifi kene contract 2 tahun..
Tu yang memikir sikit tu..huhu..
Kalau terminate less dari 2 tahun kene penalty rm500..

Ok balik pada tajuk..
Nak abadikan ucapan tahniah untuk Adik ta..
Adik aku yang last sekali atas keputusan SPM die..
Alhamdulillah Adik Ta dapat 9A 1B untuk SPM die..
Tengah sibuk cari tempat nak sambung belajar dan scholar..

All the best untuk Adik Ta..
Semoga terus berjaya..


1 comment:

  1. huhu..penalty 500 tu????

    tahniah buat adik ta..moga dpt blajar dlm kursus y diminati n trs bjaya..in shaa Allah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...