Tuesday, 16 February 2016

WW - Pelamin..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..

Disebabkan aku ada masalah dengan internet..
Meh la kita teaser sikit apa yang aku ada..
Biasa memang update blog dekat rumah..
Nak transfer gambar dari fon ke laptop pun senang..
Tak biasa dekat ofis..

Nanti rajin aku review la ek mana yang rajin..
Gambar pun guna mana gambar yang ada dekat fon je..
Tu pun wasap dari kawan-kawan, dekat fb ke..

Layan la gambar ala-ala teaser ni ek..haha..


Pelamin risepsi..


Sireh junjung dekat pelamin nikah..

2 comments:

  1. msti meriah sgt wedding kamila

    ReplyDelete
  2. Biasa je lya..
    Tak sempat lg nk up entry..
    Tak de internet lg dkt rmh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...