Monday, 29 February 2016

Selamat Hari Lahir Mak..

Assalammualaikum & Selamat sejahtera..


Hari ni 29 Februari 2016..
Hari unik ni hari lahir mak..
So bole celebrate birthday mak 4 tahun sekali je untuk exactly tarikh hari lahir die..
Kalau tak celebrate la sebelum atau selepas tarikh tu..

Tapi disebabkan tarikh die hari Isnin..
Masing-masing kene keje..
Maka kitaorang celebrate semalam..
Plan dari minggu lepas lagi..
Ajak P.long sekali..
Kebetulan p.long memang nak balik pagi semalam nak meracun kebun..

Celebrate waktu minum petang..
Menu simple je..
Tapi sampai penuh perut makan..


Kek, pizza domino dgn buah..


Ada pizza lagi, cream puff dgn bihun goreng..

Aku makan semua sikit2 pun dah penuh perut..
En.suami mkn sampai 3 keping pizza..
Tapi badan macam tu jugak..huhu..

Kek dengan puff lebih aku, p.long dengan orang dekat rumah bole ulang makan..
Pagi tadi aku breakfast puff..huhu..

So selamat ulang tahun kelahiran mak..
Bertambah lagi umur mak..
Tapi tetap sweet..
Aku doakan yang baik-baik untuk mak..


Nak upload gambar mak tapi tak bole pulak..huhu..

1 comment:

  1. smoga mak kamila trs dkurniakan ksihtan y baik bpnjangan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...