Monday, 11 January 2016

Persiapan Hantaran Tunang Luqman..

Assalammulaikum & Selamat Sejahtera..


Sebenarnya ada jugak la idea nak update blog..
Tapi rasa malas nak tulis..
Nak santai-santai tengok tv tak pun baring sambil tengok movie..
Malas nak berfikir..

Meh la up entri light-light je..
Asyik pasal persiapan aku je kan..
Sebenarnya weekend depan Insyaallah adik lelaki aku yang bawah aku akan bertunang..
Untuk tunang die buat hantaran..
Bukan macam kakak die ni yang tak nak ada hantaran..
Tunang tak de hantara, kahwin pun tak dok..




 Mak aku tempah je dekat Ayer Hitam tak silap..

Sebelum ni adik aku ada survey dekat Nilai dengan Era Nona Bahau..
Tapi harga agak mahal..
Ni yang paling mura mak aku dapat..


 
5 set rm200..
Eh ke 250..
Antara 2 tu la harga..

Kene tempah dulu..
Bayar deposit sikit..
Baki bayar masa ambil..
Ok la sebab masing-masing tak berapa rajin pun nak beli barang nak buat..
Beli je senang..:)

2 comments:

  1. aritu dtg sini..blog private kan...

    moga majlis bjln lncar..cantik bekas hntaran tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh hr tu blog ada masalah sikit..
      Lepas tu dah bukak balik..:)

      Harapnya macam tu la lya..
      Walaupun ada drama sana sini sikit..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...