Tuesday, 22 December 2015

WW - Pencinta Makanan..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..




Dari kiri..

Makanan untuk food testing katering weekend lepas..
Ada nasi minyak, ayam goreng berempah, daging masak hitam, dalca sayur dan acar buah..
Ni dah kali ke 3 food testing..haha..

Kanan..

Makanan dinner semalam..

Atas..
Semalam sarapan berat..
Tengah hari tak makan..
So petang adalah lapar..
Dah lama teringin nak makan puttu mayam..
Dari plan nak beli makanan lain..
Nampak je motor orang jual ni terus beli ni..
Tapi gula tu kurang umph..
Biasa makan gula pasir merah..
Tapi layan jugak la sebab susah nak dapat..

Bawah..
Malam-malam tu bosan saje teringin..
Sebenarnya teringin maggi..
Tapi cuba tahan diri dan lengah-lengahkan nafsu nak makan maggi tu..
 Sibuk nak habiskan telor sebab dah lama beli..
Ajak room mate buat telur separuh masak..
Masak telur separuh masak 2 biji seorang dengan kicap ngan black pepper..
Slurpp slurpp sekejap je dah settle..

Kanan bawah..

Kinder Bueno..
Saje reward diri dengan benda manis..
Nak beli ice cream McD panjang giler line tadi..
So usha coklat..
Cari Ferrero Rocher dengan ni..
Ni lagi murah..
So amik ni..:)
Share makan dengan room mate..
Ferrero next time..

Kiri Bawah..

Hurmmm ni the best part..
Bosan jugak minum air kosong je kan..
So layan air dengan perahan lemon la..
Tadi baru beli sebiji je sebab Khamis dah balik rumah..
Sebiji rm1.50, 7 biji rm10..
Tiap hari akan minum air ni sebotol pagi-pagi sebelum pegi keje..
Dapat khasiat lemon dan pengganti buah..
Sekarang tak de buah best dekat MBG..

WW dah tak macam wordless je..
Ok kala rajin nanti aku share gambar try baju pengantin last weekend..
Kalau rajin la ye..
Tak janji..:))

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...