Friday, 11 December 2015

Teaser - Kad Kahwin..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Jumaat datang lagi..
Aku rasa aku ni rajin sikit nak menaip kalau weekend la..
Ye la weekend rilek-rilek sikit kan..
Kalau weekdays tu ikut mood la..
Ada je masa..
Tapi malas nak menaip..
Baik melepak bari menonton Tuan Anas Mikael..
Kalau pagi pun on laptop lepas tu duk survey apa la..
Duk layan lagu sambil bersiap la..
Nak menaip ni kene ada sikit effort kan..hehe..

Ok sebelum intro makin meleret..
Mari la kita kembali ke tujuan asal..
Sebenarnya saje nak share sikit pasal kad..

Kitaorang tau kad dah available masa hari Selasa tak silap..
Budak tu call en.bf..
Tapi en.bf duk la sibuk dekat site..
So plan nak amik Sabtu..
Amik kad lepas tu terus balik kampung..

Masa dapat tau kad dah siap berdebor je dengan hasil die..
Kad kitaorang ni custom made..
So memang ikut citarasa kitaorang la..
Aku pernah cerita yang last draft hari tu kitaorang duduk sama-sama dengan budak ni lepas keje..
Lepas tu melepak dekat Nasi Lemak Cinta Sayang tu kan..
So berdebor je la dengan hasil die..
Masa draft nampak ok je..
Dah print tak tau la apa rupenya kan..

Konon budak tu nak wasap en.bf hari Selasa gambar kad..
Tapi tak dapat pun..
Rabu hari tu aku pun wasap la budak tu tanya pasal kad..
Berdebar-debar kan..
Budak tu kata kad meletup je..haha..
 So aku suruh la die send gambar..



Ni la gambar yang aku dapat..
Kad sangat simple..
Content pun sangat simple..
Memang letak yang penting-penting je..

Masa 1st draft ada la budak ni letak ayat-ayat cinta segala..
Aku suruh remove je..

Baru dapat gambar kad je..
Kad lom sampai dekat tangan lagi..
Gambar content pun ada..
Setakat gambar ni Alhamdulillah kitaorang puas hati la dengan kad kitaorang..
Harapnya real kad lagi cantik la..:)

Send gambar dekat grop wasap family dan kawan-kawan..
Alhamdulillah semua bagi komen positif..

Aku buat teaser segala sebab malas nak review pasal kad dulu sebab kitaorang buat 2 jenis kad..
Satu jenis lagi tu Insyaallah siap hujung bulan ni..
Dah dapat 2 2 dekat tangan nanti la baru aku review pasal kad ye..
Senang sekali harung je.. 

Selamat Berhujung Minggu..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...