Sunday, 20 December 2015

Experience with Zalora - Mango's Blouse & Make up Kit..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Macam biasa hari Ahad adalah hari berehat-rehat..
Semalam dah keluar pegi butik katering..
Beria try 3 baju pengantin..hehe..
Fuh mencabar rupenya pakai baju pengntin ni..hoho..
Lepas tu kitaorang pegi KLCC beli seliper en.bf dengan usha bedsheet..
Dapat la en.bf seliper Rider rm39.90 dekat kedai sukan atas sekali tu..
Kejap je dah dapat..
Dekat Alamanda hari tu bukan main payah lagi nak beli seliper..
Dah settle kitaorang usha bedsheet pulak..
Banyak jugak bedsheet yang menarik dekat Isetan dengan ada satu butik Akemi..
Tapi dekat Akemi ni pun ada jual bedsheet White Room..
 Last sebelum balik kitaorang pegi amik Sen lepas tu melepak makan Char Kuew Teow dekat Ampang..

Hari ni memang melepak je la duduk rumah..
Lipat baju lepas tu buat laundry..
Minggu depan nak cuti panjang..
Fuh tak sabarnya..hihi..
Cuti panjang banyak benda nak kene settle..

On panjang nye intro..
Mari la kembali kepada tajuk..hihi..
Aku nak share pengalaman pertama dengan Zalora..

Bulan lepas aku ada dapat voucher Zalora rm100..
Rezeki baik la kita kongsi bersama kan..
So aku pun bagi adik aku, Zack voucher tu..
Plus bulan September adalah birthday die..
Aku tak bagi hadiah lagi..
Masa die mintak hadiah..
Aku bagi tau yang bole fikir pasal hadiah ni bila majlis aku dah settle..
Nasib baik die faham..
Tapi dapat voucher ni memang rezeki sangat..
So aku bagi la Zack guna voucher ni..

Voucher ni tak silap tak bole guna untuk semua produk..
Ada certain produk yang tak boleh..
Dan bole guna sekali sahaja..
So cari la barang yang harga tepat-tepat atau lebih sikit..
Yang lebih sikit tu kene tambah sendiri la.. 
Voucher ni bole guna sebelum Dec 2015..
So banyak masa yang ada untuk membeli..
Tak rushing..

So Zack pun duk usha-usha la web Zalora..
Finally die decide nak beli 2 barang..
rm100 dapat 2 barang..
Best kan..:)


2 hari je lepas beli barang dah sampai tak silap..
Pantas kan..



 Ini la 2 barang nya..
Blouse dan make up kit Mango..

Blouse tu siap ada hanger dan cover lagi..
Best kan..
Beli dekat kedai pun tak dapat hanger dengan plastik cover segala..

Lepas tu Zack kata dalam parcel tu pun ada parcel untuk return in case baju tu kita nak tukar sebab defect, saiz tak ok je..
Extra services..

Pape pun terima kasih banyak Zalora..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...