Tuesday, 10 November 2015

Wedding Preparation - Hectic Weekend..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Sementara hari ni cuti..
Meh la kita update..
Update post je..
Malas aku nak schedule segala..

Weekend ni memang full..
Ok bukan weekend..
Tapi 4 hari ni, Sabtu, Ahad Isnin..
Hari ni melepak dekat rumah je la berehat..
Esok dah nak keje..

Sementara en.bf free tak pegi mana-mana ni..
Baik lah kitaorang siapkan apa yang patut sebanyak yang bole..
Karang kalau die kene pegi mana-mana payah pulak..
Ni pun ada 2 tempat yang die kene pegi..
Tapi tak dapat confirmation detail lagi..

Kitaorang memang dah plan nak cuti hari Isnin sebab nak settlekan beberapa benda..
Lagi yang melibatkan office hour..
Bila en.bf dah confirmkan cuti die..
Aku pun start la plan apa yang patut..
Aku apply cuti lambat tak pe..
Die tu bukan bole..
Kejap kene pegi sana sini..

So ni la yang terjadi 3 hari ni..

Sabtu (2pm-645pm) dengan Ahad (9am-645pm) - Kursus Nikah..
Isnin - Ujian Sariangan HIV, Confirmkan details kad kahwin, Baju Nikah..

Insyaallah kalau rajin nanti aku share apa yang patut..
So hari ni aku melepak je la dekat rumah..
Duduk depan tv sambil online..

 Patutnya nak jumpa orang ketering sekali..
Orang tu pun baru inform petang semalam nak jumpa petang ni..
Tapi semalam aku tanya en.bf die malas nak pegi..
Jumpa nanti je la..
Semalam pun 11 lebih sampai rumah keluar dari pagi..

Selamat hari Deepavali..:)
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...