Saturday, 7 November 2015

Survey Baju Nikah - Part 2..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Meh la kita sambung part 2 dekat sini..
Dekat Part 1 aku tengok skrol tepi tu dah kecik je..
Panjang sangat dah tu..
Meh la sambung dekat sini ye..

Survey seterusnya..

 EMMA_WF





Tak silap die pun aku wasap waktu malam lepas balik keje..
Sama dengan Najib Salman..
Die pun reply esok nya..

me: Kalau bju nikah utk perempuan shj termasuk veil..
EMMA_WF: Sama, depends on ut design and material
EMMA_WF: U can show us some sample that you like 1st
EMMA_WF: Then we can give u the rough quotation

HAZWANI OSMAN

Selalu lalu dekat butik die dan Qudyn..
Tapi tak pernah pulak nak naik dan masuk..
Kalau rajin nanti mana tau bole naik..hehe..

me: Klu baju nikah perempuan trmasuk material, veil dan shawl berapa ye..
HO: Starting rm3500..

Aku wasap die sama dengan Najib Salman dan EMMA_WF..
Cepat je die reply..
Tak tunggu esok pun..

LYNN SHAERA 


Aku wasap die sama dengan atas ni..
Malam tu tak reply pun..
Esok pagi tu aku tengok dah blue tick..
Tapi sampai sekarang tak reply apa pun..

Whatever..hahaha..

ALTELIA AMANI..

ME: Boleh share pakej baju nikah utk perempuan, termasuk material..
AA: Boleh sy tau ur budget
ME: Around 1k (padahal tak tau pun berapa budget, pakai sebut je
AA: Upah baju nikah kita tak termasuk kain dlm rm850..
AA: Kalau campur kain rm1500 boleh tak? (alolo sweet nye)
me: Ada cth x utk bju yg rm1500?
AA: Xde la
AA: Tp if u nak boleh dtg and kita draw (alolo sweet nye)
me: rm1500 termasuk veil dengan shawl ke?
AA: Veil n shawl basic included.. 


EZUWAN ISMAIL

 me: Boleh share pakej baju nikah untuk perempuan..
EZUWAN: Pepempuan shj ke
EZUWAN: Starting rm2500 above include material

QUDYN

https://www.instagram.com/qudynkl/

Tak pernah contact die..
Tapi jumpa ni dekat instagram die..
So aku share..
Butik die ni sederet dengan butik Hazwani Osman..

Selain tu aku jugak ada detail Price Quotation dari 2 lagi designer ni..

UN REVEUR


RICO RINALDI


Detail Price Quotation ni dekat email..
Lagi pun panjang sangat kalau nak letak dekat sini..
Sape-sape yang berminat bole la email dieorang dekat email address yang dieorang bagi..
Dan dieorang akan reply..

UN REVEUR replied cepat je..
Kalau ada pertanyaan pun cepat je die reply..

RICO pulak aku hantar mesej dekat fb..
Then die suruh aku email die..
Sehari dua macam tu die email detail..

Tapi kalau ada sesiapa yang nak detail dari dieorang tu boleh je bagi aku email..

Rasanya ni pun dah panjang..
Ni la survey aku setakat ni..
Mungkinkah senarai survey akan bertambah panjang..haha..
 Tak sabar nak settle kan benda ni..
So bole berhenti mencari dah..
Penat dan semak kot..

Aku nak buat summary dekat Part 3 la kot..hahaha.. 
Penat dah taip panjang-panjang ni..
Bila tu entah la..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...