Friday, 20 November 2015

Friday Night November 2015..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..
 

Finally hari Jumaat pun tiba..
Nasib baik la weekend ni sibuk sikit buat drawing..
Check drawing, lepas tu betulkan..
Lepas tu bagi colleague aku check pulak..
Ada komen betulkan lagi..
Bersepah drawing nye..
HV Switchboard, Termination Diagram - Vessel main, Topsides Process/Utilities, Essential, Emergency Switchboard..
Sampai penat otak dengan mata duk layan drawing ni je..huhu..

Sampai rumah petang tadi masukkan baju dalam mesin lepas tu duduk makan depan tv..
Balik tadi hujan bukan main..
Guruh dengan kilat pun menakutkan..
Aku bole pulak main jalan je walaupun dalam hujan dengan petir sabung menyabung tu..
Dah separuh jalan baru cuak..
Buat nye kene panah petir ke kan..huhu..
Rasa jalan dah laju da, tapi tak sampai-sampai..
Tapi sempat jugak la singgah beli makanan..
 
Macam biasa kalau hari Jumaat aku selalu la terlelap lepas maghrib..huhu..
Lagi bila lepas makan, lepas tu baring-baring atas katil..
Luar pulak hujan.. 
Duk usha-usha guest book dekat IG..
Mata makin layu..
Hurmmm memang terlelap la jawabnya..

Sekarang ni tengah semak pasal kad..
Tak sabar nak siapkan kad..
Lepas tu bole tutup cerita..
Hari tu rilek sangat..
Dah hujung-hujung memang mendapat la..huhu..
Lagi pun selagi tak setel tu memang tak senang hati kan..

Dah bangun tadi duk settle kan pasal kad lagi..
Harap semua ok la..
Kalau nak harapkan en.bf memang agak susah la..
Keje die pun dah cukup semak kadang-kadang..
Tapi bila nak dapat keputusan sama-sama tu nak contact die tak kisah la call/sms/wasap ke pun dah buat aku sakit jiwa kadang-kadang..huhu..

Lepas dah sidai kain suma tadi..
Duduk melepak depan tv sambil mark up card..
Tunggu semua dah settle nanti la aku cerita pasal card ni..
 
 Bila la aku tido ni..
Esok nak keluar settle kan benda..
Sebelum nak keluar nak masak pulak dulu..

Have a nice weekend..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...