Tuesday, 27 October 2015

Welcome Back..

Assalammualaikum..


Fuh dah lama betul tak menulis..
Bila decide nak private kan blog ni haritu..
Memang tak de menulis pun..
Sebenarnya memang malas nak menulis dah..

Sekarang ni keje macam biasa je..
Biasa la kadang-kadang stress ke apa..
Lagi dengan keadaan ekonomi sekarang ni..

Sambil tu sibuk jugak sikit dengan persiapan majlis nanti..
Lagi bila dah hujung-hujung ni banyak pulak hal..

Bulan Nov ni ada majlis sepupu dekat Kajang..
Majlis dekat sebelah perempuan dah settle..
Tapi sebelah lelaki belum lagi..
Upcoming ni la..
Sebab kan hari tu tak pegi nikah die..
Tak sempat pun nak berkenalan dengan wife die lagi..

Dec pulak expected majlis untuk tunang adik aku pulak..
Mungkin tak berat sangat sebab adik aku lelaki..
Kitaorang just datang rumah orang je..

Pasal persiapan aku pulak..
Bole tahan jugak ada beberapa benda pending..
Tak pegi kursus nikah lagi, baju nikah untuk aku pun tak start lagi..
Bila tak pegi kursus lagi..
So nak isi borang pun pending lagi la..

Banyak benda pending ni sebab en.bf banyak travel pulak lately..
Local dan abroad..
Ke Terengganu, Singapore, Canada, Port Dickson..
Upcoming ni Pasir Gudang dengan Lumut..
So weekend die selalu tak available..huhu..

Dah tanya tarikh..
Kalau ada yang available memang kene bagi priority la..
Cancel benda lain..huhu..

Lama hilang ada yang rindu ke?..hehe..
Tak tau la rajin ke tak lepas ni nak ber blog..
Honestly kadang-kadang memang rasa nak stop..
Kadang-kadang ada gak rasa rindu..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...