Thursday, 29 October 2015

Jenis Kasut..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Selamat Pagi..
Finally dah hari Jumaat..Yeay..
Malam ni nak balik kampung..
Nak tunggu 8 jam nak habis keje pun rasa lama..

Sementara tunggu nak pegi keje ni biasanya aku menonton atau online la..
Hari tu  tengok cerita Plan Cinta Tak Jadi..
Masa dekat rumah kalau terbukak cerita tu hari tu rasa macam tak best je..
Selalu tukar cerita lain..
Tapi haritu tersangkut pulak..
Layan jugak la..hehe..
So sekarang dah tengok sampai episod 12..
Tengah tunggu episod 13, episod last..

Carik-carik tak de lagi episod last..
Sekali ternampak cerita Alaa Bib..
Aku pernah tengok cerita ni dekat TV..
Tapi kalau nak follow dekat tv memang tak dapat la..
Yelah cerita ni keluar pukul 630..
Balik keje pulak kadang-kadang awal, kadang lambat..
So bila nampak semalam excited gak la menonton..hehe..

Amboi bukan main panjang mukadimah..
Padahal nak cerita pasal jenis kasut..

Sambil-sambil menonton sempat la online sana sini..
Ternampak la fb Christy Ng..
Die ni specialize untuk kasut perempuan untuk macam-macam majlis kan..

Tak de la usha beria pun..
Aku ni bukan la pencinta kasut sangat..
Nak kawen ni tak de pun pegi carik kasut kawen ke apa..
Sebab tempat kitaorang buat baju risepsi dah pakej sekali dengan kasut..
So senang tak payah pening kepala..:)

Tengok-tengok tu teringat pulak pasal gambar jenis-jenis kasut ni..
Meh kenal jenis-jenis kasut..:)


Korang suka jenis yang mana?..
 
Ok la nak siap pegi keje..
Happy Friday..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...