Tuesday, 4 August 2015

Kebab Ayam Auliah & Biskut Beras..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..






Ni dinner kitaorang Ahad lepas..

Kiri tu Kebab ayam yang sedap dekat Auliah..
Pernah datang sini en.bf recommend..
So teringin kebab die tu yang datang lagi ni..
Ada 4 pcs sebenarnya..
Dah makan satu baru teringat nak amik gambar..
Memang sedap..

Lokasi - Auliah Bistro, Ground Floor South City Plaza, Serdang..
Harga - Dalam rm6 aku rasa..sebab total bayar sekali dengan air rm7.90 tak silap (sorry kalau salah)..So murah dan berbaloi..
Memang aku recommend kebab die..


Kanan tu pulak biskut beras beli dekat Ampang Park..
Alang-alang pegi Ampang Park terus pegi bakery tu dan beli biskut beras ni..
Kali ni terus beli 2..
Satu rm6.50..
Aku upload dekat IG, Ajik nak jugak..
Tapi macam tak sempat je nak bawak balik..hehe..
 Sape tau macam mana nak buat ni..
Kalau tau share resipi sikit..

 Dah lama tak timbang..
Rasanya nak tunggu habis raya baru timbang la..hehe..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...