Wednesday, 29 July 2015

Seminggu Aidilfitri 2015 - Part 3..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Ok sambung cerita lagi..
Mungkin last Part..
Payah jugak nak cover cerita raya seminggu ni kan..haha..
Raya Kelapan

Rasanya hari ni aku melepak dekat rumah je..
Masa ni kawan-kawan adik ramai yang datang..
Kalau ada keluar pun dekat-dekat je..

Raya Ke Sembilan 

Kisah beli cat..
Bole baca dekat SINI..

Malam tu dah balik KL..
En.bf keje hari Ahad..
Ada testing apa entah..

Raya Ke Sebelas
 Memang bangun lambat sebab tak de plan..
Tapi pagi tu dapat invitation dari Apis..
Ada makan-makan dekat rumah die..

Dah petang baru decide nak pegi..
Dah la perut lapar..
Ok la tu ada makan-makan..
Disebabkan en.bf keje..
Maka aku pegi dengan room mate je..



Nak balik tu ada amik gambar ramai-ramai depan rumah tuan rumah..
Tapi malas pulak nak tepek tayang muka dieorang dekat sini..hehe..
Dekat sini ada la kawan-kawan lain yang kitaorang jumpa..

Balik tu jumpa en.bf..
Pukul 2 lebih baru balik sebab tunggu abang die dari Terengganu..
Sabar je..huhu..

Fuh akhirnya settle jugak kisah raya yang tertunggak..haha..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...