Wednesday, 15 July 2015

Selamat Hari Raya 2015..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Sekarang ni tengah menunggu en.bf..
Menunggu tapi dari ofis tadi tak dapat call die..
2 hari ni die sibuk buat test apa entah dekat site..
Bertabah la..

Malam ni kitaorang akan balik kampung..
 Esok aku dah start cuti..
Dari semalam ofis dah makin kosong dan masing-masing punya mood keje pun dah kelaut..
 Start hari Isnin pun masing-masing dah sibuk cerita pasal raya..

Raya ni aku dengan en.bf akan cuti sampai 26hb..
Isnin 27hb baru start keje balik..
Sekarang ni sampai Sept dalam misi nak menghabiskan cuti tahun yang ada 12 hari lagi..

Sepanjang cuti ni ada la aktiviti yang kitaorang dah plan..
Kebetulan ada yang cuti sem dekat rumah..
So busy jugak la sikit..

Pape pun aku nak wish SELAMAT HARI RAYA..
MAAF ZAHIR BATIN dulu..
Takut dah balik kampung sibuk-sibuk, dengan nak cari internet nya..
Entah berapa lama blog ni tak update nanti..

Dan ini la ucap Selamat Hari Raya paling awal untuk tahun ni yang aku dapat..


 Semoga selamat dekat laut..
Tak pernah raya sama lagi..
Last entah tahun bila..
Cepat balik, bole pegi holiday sama nanti..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...