Friday, 12 June 2015

Random Post - Haziq, Ampang Park & Adik Ta..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Apa aktiviti korang hari ni?..
Minggu depan dah bulan Ramadhan kan..
Lepas tu tak lama lagi dah raya..

Sepatutnya kitaorang balik kampung minggu ni..
Sebab rutinya 2 minggu sekali akan balik kampung..
Tapi sebab kan minggu ni sampai Isnin Insyaallah aku agak sibuk dengan keje dekat ofis..
En.bf pun sama..
So malas nak balik kampung minggu ni..

Kalau dekat sini boleh la rilek-rilek sikit..
Kalau balik kampung, masa habis dekat travel..
Balik sini Ahad malam lepas tu sampai lambat..
Sebab Isnin akan ada dekat ofis sampai pukul 10 malam..

Semalam pun aku tido awal..
Semalam pukul 7 setengah pagi aku dah sampai ofis..
 Pukul 5 lebih baru balik..
Banyak benda tak settle lagi..huhu..

Tengah tunggu train bole pulak Haziq call..
Dari hari Khamis lagi die call aku ajak jumpa..
Sebab dari Khamis sampai Sabtu die ada dekat KL..
Die ada pameran dekat KL Convention Centre..

So aku keluar la dari tempat komuter..
Naik LRT pegi KLCC..

Plan nak pegi lepak-lepak dekat area Wangsa Maju ke..
Sebab dekat die nak balik Bukit Antarabangsa..
Pukul 10 malam die ada plan nak pegi tengok wayang dengan kakak die..
Tapi kitaorang stuck bukan main lama dekat Jalan Ampang..
Ye la dah la lepas ofis hour..
Hari Jumaat pulak tu..
So decide pegi makan dekat Ampang Park..

Lepas makan die ajak jalan-jalan kejap cari butang baju melayu..
Sekarang dah banyak gerai baju dekat tengah tu..
Ke memang banyak atau sentiasa ada?..hihi..
Dan ada gerai dah jual kueh raya..
Nanti kene datang sini lagi..
Bole la usha-usha apa yang ada..

Aku pulak tengah jalan-jalan tu ternampak pulak benda ni..
Pernah makan dekat ofis..
Baru tau nama die biskut beras..
Sebelum ni pernah makan tapi tak tau nama..
Dulu pun office mate aku mintak office mate yang chinese belikan..
Dekat kedai vegetarian..


Dah jumpa harus la beli..
rm6.50 satu..
Balik tu terus makan..

Lepas tu dengan lampu tak tutup, laptop terbukak..
Dah terlelap..
Lagi pun semalam 1st day period..
Lagi la lemau..

Nampak ni dekat group wasap family tadi..


Gigih lagi adik aku pegi mengasah bakat die..:)


Selamat Berhujung minggu..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...