Wednesday, 3 June 2015

Kamila's Bundle..

Assalammualikum & Selamat Sejahtera..


Sape peminat bundle?..
Aku ada je beli dan pakai pakaian bundle..

So hari ni nak introduce Kamila's Bundle..
Aku buat kan blog ni untuk urusan jual beli jeans sahaja..
 Ada jugak face book..
  Kamila's Bundle ni menjual jeans lelaki dan perempuan pre-owned dari UK..
Actually ni office mate aku yang punya..
Saje share dengan korang..

Setakat ni ada dalam 20 helai jeans perempuan yang ready stock..
Dan ada dalam 30 helai atau lebih jeans lelaki yang ready stock..
Gambar akan di upload batch by batch..
Maklumlah masing-masing keje..
Kalau rajin dan free waktu malam la baru nak amik gambar dan upload..

Koleksi yang ada memang dalam keadaan baik..
Kain pun memang berkualiti..
Memang sedap pakai..

Antara jenama jeans perempuan yang ready stock ialah GUESS, POLO RALPH LAUREN, LEVI'S, REPLAY, DIESEL INDUSTRY, CK JEANS, TIMBERLAND dan lain-lain..
Jeans lelaki pun ada banyak..
Ada LEVI'S, TIMBERLAND, GUESS, dan banyak lagi..
Lagi banyak..
Sebab tak de dengan aku..
Karang takut salah tulis pulak..hehe..

So boleh la jenguk-jenguk blog Kamila's Bundle..

Atau facebook Kamila's Bundle..
https://www.facebook.com/bundlekamila?ref=hl

Nak upload gambar malas pulak aku..hehe..
Pegi je la tengok dekat blog tu ek..
Ada banyak gambar..
Selamat membeli belah..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...