Thursday, 4 June 2015

Kamila's Bundle Again..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Cerita pasal Kamila's Bundle lagi..
Ok sebenar nya jeans yang kitaorang ada sekarang ni bukan la jeans bundle..
Kalau jeans bundle tu yang datang ber bundle-bundle..
So orang yang jual tu pandai-pandai la pilih mana yang ok ke tak dalam bundle tu kan..
Sebab tu la kualiti die pelbagai dari yang kualiti rendah ke kualiti yang tinggi..
Harga pun pelbagai..

Untuk yang ada dalam koleksi Kamila's Bundle ni pulak adalah dari jenis pre-owned..
Office mate aku beli dekat UK..
Semua nya adalah original..
Bukan yang ciplak-ciplak ek..hehe..

Setakat ni ada jeans lelaki dan perempuan ni je..
Sebenarnya kalau perabot pun murah, kualiti dan cantik-cantik..

Aku dengan bundle pulak memang bukan la benda baru..
Ada je aku beli pakaian bundle..
Ada sejarah untuk dibaca dekat blog ni..
Kalau nak baca bole la dekat SINI..
Ada certain benda yang aku suka..
Terutamanya benda-benda rare..
Dan barang nya tak terhad pada pakaian je..
Handbeg dari bundle pun aku ada beli..
Unik dan limited edition..hehe..

Sebenarnya malam ni penat kot..
Tapi update la sikit pasal jeans ni..
Dekat ofis banyak keje gak sekarang..
Minggu ni pun rasa cepat je..
Eh eh tetiba dah Khamis..
Esok pun akan sibuk aku rasa..



Ada 9 lagi jeans perempuan yang aku tak amik gambar pun lagi..huhu..
Yelah kalau nak amik gambar tu amik masa gak..
Satu seluar tu kene amik 4-5 gambar..
Nak amik gambar full depan, full belakang, gambar poket, saiz la..
Lepas tu nak kene transfer dekat laptop..
Nak edit lagi sebelum pos..
So amik masa sikit..

Tu belum lagi jeans lelaki yang ada dalam 40 helai..
Lagi pun tu dekat owner die..
Meh belanja gambar sikit..


 EVISU for HIM..



GUESS for HER..


TOMMY HILFIGER for HER..


Ok kalau nak tengok lagi banyak gambar bole la terjah blog Kamila's Bundle..

atau facebook..

Kalau berminat boleh la email, contact dekat fb atau whatapp je..
Harga bole nego lagi..
Memang nak jual murah-murah dan let go semua je ni..
So jangan risau dengan harga..
Kalau nak gambar detail pun jangan malu-malu contact..
Tapi malam la ye sebab siang masing-masing dekat ofis..
Insyaallah akan cuba bagi yang terbaik..
 
Semua ready stock dan very limited..
So apa lagi, cepat-cepat grab..:)
So bole la folloe blog dan like page fb tu untuk update terkini..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...