Friday, 26 June 2015

Buka Puasa - Pasta Zanmai..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Weekend ni tak balik pun..
Rasanya raya nanti baru balik kot..
Raya ni pun plan nak amik cuti lama sikit..
So bole la lepak lama sikit dekat rumah..
Mana tau kalau rajin nanti bole start kemas rumah sebab Jo ada dekat rumah cuti sem..
Tengok la apa yang bole buat nanti..

 So hari ni buka puasa dengan en.bf..
Saje nak ajak die makan dekat Pasta Zanmai..
Slalu makan nasi je kan..
Ubah selera la hari ni..

Tengah hari tadi aku dah buat reservation siap-siap..
Sebenarnya plan nak pegi makan durian dekat area sana..
Tapi tak jadi sebab lepas buka pun dah lambat..



Sebenarnya craving fruit tea dengan ice cream tu..
Memang terbaik..:)

Fruit tea satu jug rm19..
Ice cream tu rm10..
Makanan tu aku tak ingat nama dan ingat-ingat lupa je harga..
Total rm87.++..

Lama jugak kitaorang melepak dekat sini..
Nak pegi barang keperluan pun tak sempat dah sebab dah 9 lebih..
Tapi ok jugak melepak lama dekat sini..
Sebab waitress die siap serve air kosong lagi..
Nampak air luak je die refill lagi..
Dah macam dekat hotel pulak..hihi..

Malam ni macam biasa la tido lambat..
Weekend biasa la late night, late morning..hehe..

Esok rasanya tak de plan nak pegi mana-mana.. 
En.bf pun keje esok..
Rasa nak lepak dekat rumah masak untuk buka esok..
Ahad ada aktiviti..
Tapi harap tak keluar lama la..

Have a nice weekend..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...