Monday, 8 June 2015

Aktiviti Malam - Kamila's Bundle..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Hari ni rasa lemau sangat..
Padahal baru hari Isnin..
Tu la dah dua hari bangun lambat kan..
Bangun pagi tadi pun bole tahan mengantuk giler..
Lepas tu pagi-pagi dah rasa lemau..
 
Nasib baik la dekat ofis keje bole tahan banyak..
 Pagi sibuk buat slide untuk presentation..
Petang pulak ada meeting dengan boh-boh..
Kalau tak mau melepet je dekat ofis..

Balik tadi pun rasa mengantuk giler..
Balik tu landing-landing atas katil kelopak mata ni rasa berat giler..
Tapi malas nak tido..
Kalau tido nanti malam payah nak tido..
Pagi payah nak bangun lagi..
Masalah tak settle gak..

Lemau-lemau tu aku bangun pegi mandi..
Lepas mandi terus bawak laptop, seluar depan tv..




So snap snap la seluar 4 helai..
Sambil tu wasap-wasap jugak gambar..
 Yang dalam plastik tu tak snap lagi pun..
 
 Meh belanja sikit gambar yang aku amik malam ni..




 CK Jeans..
rm 90 (nego)..




CK Jeans lagi..
Made in Mauritius..
rm 200 (nego)..





Levi's - rm60..


 Tu la aktiviti malam ni..
Kalau nak tengok lebih gambar klik la facebook Kamila's Bundle dekat tepi tu..

Tak pun singgah-singgah la blog ni..

Sape yang berminat jangan segan-segan email, mesej dekat fb atau SMS atau WhatApp..
012-2746697 / 012-2793994..
Semua seluar ni adalah pre-owned original..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...