Monday, 29 June 2015

Ahad - Nilai, Senawang & Pajam..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..


Macam mana Isnin korang?
Hari ni aku dekat ofis lemau je..
Sebab semalam sibuk ke sana sini..
Lagi hari ni hari Isnin..
Hari ni dekat ofis baca pasal Jack up rig je..
Menarik gak..
Dah lama tak share benda berilmiah dekat sini kan..

Ok malas nak intro panjang-panjang..
Semalam kitaorang ke tiga tempat tu..

Plan asalnya nak pegi Pajam je amik seluar..
Budak ofis aku pagi tu baru sampai dari UK..
Aku pulak memang nak amik seluar sebab kalau nak amik weekdays memang tak rajin la..

Pagi die touch down tu dah inform siap-siap nak datang..
Nak datang petang-petang sikit..
Aku pun faham die ding dong lagi baru sampai..
Dah la die naik flight tengah hari..

Masa nak gerak aku wasap die..
Nak sampai exit Pajam aku call die..
Beria call tak angkat..
So decide pegi Tesco dulu beli barang keperluan..
Beli deodarant, sabun basuh, shampoo segala..
 Boleh pulak dekat dalam Tesco tu tak de line..

Keluar tu dah pukul 5 macam tu..
Try call pun tak dapat..
Decide nak pegi rumah die terus..
Pegi rumah die macam tak de orang je..

Dah la dah pukul 5 lebih masa tu..
Janji nak buka dekat rumah P.cik aku dekat Senawang..

Dekat bazar Senawang die wasap aku..
Baru bangun..
Memang tak sedar aku call..

So decide lepas buka on the way balik baru singgah..
Tak de la lama singgah..
 Bole la dapat stok banyak ni..



Semalam amik dalam 40 helai lebih seluar jeans lelaki..
Ada cap segala..
Ada jugak boot die beli dekat sana tapi aku tak amik..

So sape-sape yang berminat bole la usha fb atau blog..


Especially untuk pakai raya ni..
Esok pun ada postage ke Terengganu..
Kalau ada sape-sape nak join bole la..

Meh cuci mata sikit..



Cap Hilfiger - rm200..




Brand New Dr Martin..
Tapi tak de box sebab tinggal dekat sana..
Makan space..

Ada jugak pakaian kanak-kanak dan hand bag perempuan..
Ada RADLEY, COACH dan TED BAKER la..
Tapi sekarang memang aku fokus dekat jeans je..
Unless kalau ada request..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...