Tuesday, 14 April 2015

Vitagen..Vitagen..Vitagen..

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..

Hari tu ada readers komen pasal vitagen..

Hi mila..dah singgah blog ni terbaca pulak part vitagen tu huhu..anyway sape2 nk bli vitagen blh order dgn sy..sy adalah pengedar brdaftar vitagen..hrga murah..dijamin fresh dr kilang. Sekitar kl & brdekatan kg.baru Sms @ wsap 012-9518535 # tq mila..tumpang iklan ye:-)

Hi mila..dah singgah blog ni terbaca pulak part vitagen tu huhu..anyway sape2 nk bli vitagen blh order dgn sy..sy adalah pengedar brdaftar vitagen..hrga murah..dijamin fresh dr kilang. Sekitar kl & brdekatan kg.baru Sms @ wsap 012-9518535 # tq mila..tumpang iklan ye:-)

Harga macam menarik..
Contact nak beli..
Tapi tak da masa nak amik la pulak nak amik walaupun dah booking..huhu..
Finally mintak kawan en.bf je tolong amik kan..
Hari ni baru dapat..

 

Sape berminat bole la contact ye..
Baru dapat tadi dah settle 2 botol..
Satu aku minum sendiri, satu lagi bagi orang..
Yeay dah ada stock breakfast..
Untuk breakfast tak payah pening kepala da..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...