Thursday, 30 April 2015

Aku & Sen - Mei 2015..

Assalammualaikum & Selamat Sejatera..

Rasanya aku tak share lagi kisah ni..
Just a quick entri sebagai kenangan..

Sen dah balik dari Bintulu..
Tapi sejak die balik tak sempat lagi jumpa..
Oh pernah jumpa..
Die datang masa lunch hour dekat office aku sebelum balik Perak..
So disebabkan die nak hantar anak sedara die balik UiTM dan ada hal dekat Putrajaya..
So nak jumpa la..

Die datang KL hari Ahad..
Memula nak jumpa Ahad..
Tapi sebab die ada hal Isnin..
Maka kita jumpa hari Isnin lepas keje..

Lepas keje kitaorang jumpa dekat LRT Setiawangsa..
Mula-mula yakin nak amik aku dekat Jelatek..
Sekali hujan masa tu, jalan pun jem..
Dah tunggu die sambil buka dekat tangga LRT Jelatek..
Aku naik train balik pegi LRT Setiawangsa..
Sebelum balik singgah dekat AU2 aku buka puasa..

Malam tu die tido dekat rumah aku..
Melepak dengan die share pasal persiapan perkahwinan aku..
Nasib baik la rumah aku ada bilik kosong yang tak de orang ganti lagi..
Maka bole la die tido situ dengan happy nya..

Dan kebetulan sangat..
Masa die datang tu aku ada masalah kesihatan sikit..
Dah baring dah masa tu..
Sekali aku bangn pegi bilik die ajak die teman aku pegi hospital esok..
So untuk pertama kali sepanjang aku ada dekat company sekarang aku MC..

Pagi Selasa tu pukul 8 aku inform bos aku bagi tau aku MC..
Then sambung tido balik..
Dah puas tido, baru masing-masing bangun..
Sebab akan ada hari yang panjang dengan Sen..
Mula-mula pegi lunch..
Then pegi klinik..
Lepas tu pegi Chow Kit..
Destinasi seterusnya pegi Plaza Low Yat sebab Sen nak bateri laptop die problem..
Then pegi Plaza Berjaya sebab service centre untuk Lenovo (laptop) dah pindah dekat situ..
Balik balik Low Yat untuk dinner..
Last sekali kitaorang pegi Ulu Klang sana tengok rumah Sen..
Die baru beli rumah tu..
Sebenarnya proses dah lama..
Dari tahun lepas lagi masa die dekat Bintulu..
Isnin tu baru dapat kunci..
Banyak lagi nak kene kemas dan renovate..

Lepas tu memang balik rumah la..
Dah seharian kat luar..
Aku dah la keje Rabu..
Lambat balik, ltak cukup tido memang aku lemau giler nanti..

So ni la kisah dengan Sen..
Tak tau lagi bila nak jumpa..
Till we meet again..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...