Friday, 3 April 2015

1st Report..

Assalammualaikum..

Sekarang ni aku memang tak berapa rajin nak update..
Mood malas makin menjadi-jadi..
Tapi aku nak abadikan jugak la benda ni dalam blog..

Selepas lebih setahun aku dekat company sekarang..
Akhirnya report aku setel jugak dengan technical writer hari ni..
So tadi dah bagi tau lead aku untuk continue check untuk technical part..

Actually dah 2 kali aku go through dengan technical writer..
Sekali dulu sebelum aku blank sekejap tahun lepas..
Then bila aku balik semula aku study detail..
So amik masa lagi..
Buat financial analisis sikit, study detail sikit dan prepare beberapa doc..
Berbulan jugak la..
So by end of the day..
Hari ni aku dah settle dengan Don..
Tapi process die memang loooooong way to go lagi la..

Technical writer akan check more on presentation report, grammar dan lain-lain..
Lead dan engineering akan check more on technical..

So aku agak happy la hari ni..
Dalam masa yang sama tak sabar/cuak nak tau feedback untuk the next stage..
Semoga semuanya baik-baik je..


Memang agak banyak yang aku belajar sepanjang setahun ni..
Aku pun dah start dengan projek lain dari last week..
Berapa lama la lagi aku ada dekat tempat sekarang..hurmmm..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...