Sunday, 1 March 2015

Tupperware - Bottle..

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..

Sape-sape agent atau jual tupperware atau tau orang yang jual tupperware..
Aku nak beli botol air tupperware..


Rasanya aku nak beli yang botol 2L, eco bottle spring 500ml dan eco bottle brush tu..
Aku ada 1 botol tupperware..
Dah guna lama dah..
Dulu beli dengan office mate aku masa keje dekat TI..
Kakak die jual..
Sekarang budak tu dah duduk dan keje dekat Johor..

Aku pulak tak de kenal mana-mana agent atau terperasan mana-mana stokis..
Sebenarnya ada tapi dekat kampung la pulak..
So ni nak beli lagi..

So sape-sape yang tau atau nak deal dengan ak boleh la contact aku dekat komen..
Tapi aku lagi prefer dekat email..
 Kalau boleh yang keje boleh COD dekat aku dekat KL Sentral..
Thanks..:)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...