Tuesday, 10 March 2015

Random Office..

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..

Rindu nak menulis..
Last post pun untuk WW minggu lepas..
Esok dah Rabu..
Tapi ada jugak yang singgah melawat..
Dan ada jugak yang sudi email..

Tak banyak pun cerita menarik..
Macam biasa dekat ofis selalu sibuk..
Tapi Alhamdulillah report dah submit dekat technical writer..
So tunggu feedback die..
Sambil tu work on untuk beberapa supporting doc..
Sekarang ni oil n gas bole tahan tenat..
Harap-harap bole bertahan lagi..

Dan macam biasa..
Tiap pagi mesti ada masalah nak bangun pagi..
Meracau-racau dekat room mate aku malas nak pegi keje kalau nak pegi keje tu..haha..
Umu dah macam ni..
Dah belajar, dah keje bertahun pun tetap ada masalah ni..
So benda macam ni adalah normal..haha..

Bila ada masalah ni maka waktu lunch aku selalu la pegi tido dekat surau waktu lunch..hihi..
Sejam tu tido beria sampai mimpi-mimpi ok..
Dari pagi nak pegi keje tu, jalan nak pegi train, dalam train..
Dah plan nak pegi tido..
Giler lemau kan..
Nasib baik la bila dah start buat keje tu kadang-kadang cergas gak sikit..hehe..

Minggu lepas pulak apa masalah entah..
Bahu sebelah kanan aku sakit giler..
Tak pasti la sebab salah tido, stress, postur badan tak betul ke..

So minggu ni aku amik cuti hari Isnin..
Boss pun ok je..
Khamis Jumaat tu memang berhempas pulas aku buat report nak bagi Don tengok..
Sempat la jugak email die hari Jumaat petang..
Tapi die tak sempat jugak nak review betul-betul lagi..hukhuk..
Harap minggu ni die sempat la tengok-tengok report aku..


Tak sabar nak siapkan projek ni..:)

2 comments:

  1. kerja jgn stress2 ye..
    rileks aje... ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu keje dan stress tak dapat di pisahkan kot..hehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...