Saturday, 7 February 2015

REMAX 9H Magic Glass Real Tempered Glass Protector..

Assalammualaikum..

Ni aku share satu lagi barang yang kawan aku jual..
Hari tu aku share pasal Little Trees - Air Freshener..
Boleh baca dekat SINI..

Semalam die bagi gambar untuk aku share kan satu lagi barang yang die jual..
Satu lagi tu ialah screen protector..
Sape yang guna smart phone terutamanya memang perlu la benda ni kan..
Lain la kalau pakai hp macam aku..
Pape jadi pun tak de hal..haha..


Kalau ikut dekat box ni benda ni untuk iPhone 5/5S/5C..
Tapi kalau untuk model lain korang boleh la contact kawan aku ni..



Cara-cara untuk guna..



REMAX 9H Magic Glass Real Tempered Glass Protector..

Aku tak dapat harga lagi..
Pape aku update..

UPDATE:

Untuk iPhone 5 - RM30..
iPhone 6 - RM40..

Untuk COD area KL / Selangor..
Kalau jauh boleh la postage..

Kalau berminat boleh la Call/SMS/WhatApp - 0172793994..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...