Sunday, 22 February 2015

Masakan Arab - Al Omdah..

Assalammualaikum & Salam Sejahtera..

Sambil-sambil tunggu en.bf datang nak balik KL..
Saje online nak habiskan kuota internet..
Beli ni untuk adik aku la..
Beria nak buat keje sekolah die..

Tengok-tengok gambar dalam kamera sekali jumpa gambar ni..
Dah lama aku amik nak masukkan dalam blog..
Tapi manjang lupa je..



Ni la kedai nasi arab yang aku suka pegi dekat Subang Jaya..
Al-Omdah Restaurant namanya..

Aku kalau datang sini memang order Lamb Mandy la..
Kalau en.bf pulak suka order macam-macam..
Kadang order kebab, kadang makan nasi..
Aku tetap setia..hehe..
Air pulak tea pot large..
Cukup untuk 2 orang..
 
Macam biasa dekat kedai nasi arab..
Tak kedekut..
Portion nasi banyak..
Lepas tu aku pulak suka die punya cili tomato tu..
Apa entah nama die..
Sampai 3 mangkuk aku mintak..
Tetap free..
Compare dengan Nasi Arab Damsyik dekat Seremban aku rasa aku lagi suka Lamb Mandy dekat sini..

Dekat kedai ni pun ada delivery..
Sape yang tinggal berhampiran kedai ni dekat Sunway Mentari bole la try order delivery..

Untuk maklumat lanjut boleh check FB restoran ni..
Tak pun pegi je terjah..

4 comments:

  1. Kalo kat kemaman y femes al safina tu.. tp x pnh try lg.. sbb mmg krg sikit mkn nasi arab,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. al safina?..xprnah plak perasan dan pg mkn ns arab masa dduk sana dlu..

      Delete
  2. Assalam ayu,
    alaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak gambor makanan he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..gambor mknan ek..nnt akn diusahakan..hehe..next visit mngkin..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...