Friday, 9 January 2015

Weekend 2015 with Yogood..

Assalammualaikum..

Happy Saturday..
Selamat Berweeekend..
Apa aktiviti weekend minggu ni?..

Aku biasa la kalau weekend haruslah late nite late morning..hehe..
Semalam balik keje terus pegi makan dengan en.bf dekat area rumah aku je..
Balik rumah tu mandi, online, BW, check email, bukak FB, twitter, catch up news..
Setiap malam pun macam tu..hehe..
Lepas mandi bukak Manisnya Cinta di Cappadoccia sambil lipat baju..
Sambil tengok movie sambil lipat tak terasa sangat..
Kalau tak malas je rasa..

Manisnya Cinta di Cappadoccia best ke tak?
Ok la cerita die..
As usual style Bernard Chauly..
Tambah pulak Fazura dengan Lisa berlakon..
Ada Shaheizy Sam lagi..

Aku suka je kalau Fazura ni berlakon..
Especially kalau team ni..
Sebab suka style dieorang berlakon dan style fashion dieorang..
For fun ok la..
 Sape suka cerita macam Pisau Cukup, Istambul aku datang punya cerita layan la jugak cerita ni..

Bangun pagi ni pulak terus online..
Untuk beberapa urusan..
So nak keep update..
Sambil tu breakfast Yogood..
Hari tu beli ni untuk replace Nestum..


Aku beli yang warna biru..
Fruit & nut crunchy muesli..
Ada raisin, banana, coconut, apple dengan hazelnut..
Bosan nak makan corn flakes sebenarnya..
Sebab kalau beli flakes die plain sangat..
Makan dengan susus baru best..
Yang ni nak makan dengan susu boleh, yogurt pun boleh..
Tak pun makan macam tu je..
 Dulu aku ada jugak beli bar yogood ni..
Tapi mahal sikit la..

Sape berminat bole la beli..
Untuk korang atau anak..
 Compare makan snek entah pape ok lagi makan ni..
Kadang-kadag tu makan snek tak pe..
Macam aku pun kadang-kadang makan je mister potato ke apa..
Tapi kadang-kadang la..
Bila rindu rasa die tu..
Macam kalau rindu rasa maggi..
Makan la sekali sekala..
So hari ni aku nak pegi beberapa tempat carik barang..
Lepas tu terus balik kampung..
Esok ada hal dekat rumah..
Kadang-kadang ada banyak je idea nak tulis..
Tapi malas giler..huhu..
Pape pun selamat berhujung minggu..

2 comments:

  1. healthy snack n sooooo goood for breakfast. granola n muesli.. naniey beli brand lain.. adehhh.. xigt da brand ape :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..xpe..brand ap pn x ksah as long as benda tu healthy..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...