Thursday, 1 January 2015

Good Bye 2014, Welcome 2015..

Assalammualaikum..

Entry tahun baru..
Untuk tahun 2014 aku rasa tahun yang agak bagus untuk kitaorang..
Alhamdulillah banyak yang baik-baik..
Tapi tahun yang agak mencabar untuk Malaysia..
Semoga semua baik-baik je untuk 2015..

Untuk 2015 ni memang harap yang baik-baik la..
Ada sesuatu yang perlu diusahakan tahun ni..
Semoga semua dipermudahkan..
Macam biasa target tu akan jadi motivasi untuk usaha lagi gigih..

Semalam aku pegi keje macam biasa..
Ofis aku balik awal..
Sebab masing-masing tak nak jam dan nanti pun banyak jalan tutup untuk sambutan tahun baru..
Masa mula-mula tu aku tak de lah nak balik awal sangat pun..
Tapi masa nak lunch tu semua orang duk wish new year dan say goodbye..
Aku pun jadi macam "eh kenapa aku je tak balik ni?"..hehe..
So aku pun balik la..

Balik tengah hari tu roomate ada je dekat rumah..
Die dari Isnin demam..
Tak pegi keje pun..
Melepet je dekat rumah..

Hari ni kitaorang melepet je dekat rumah..
Semalam pun aku tido lambat..
Kata cuti hari ni kan..

Petang tadi sebab Hawa tak sihat lagi..
Kitaorang hantar die pegi HUKM dekat emergency..
Lepas tu aku dengan en.bf pegi makan dekat rumah aku ni..
Sambil tu bincang-bincang apa yang patut..

Tu je la kisah 31 Dec 2014 dan 1 Jan 2015 aku..
Tak de yang menarik pun..

 
All the best untuk 2015..:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...