Saturday, 17 January 2015

Air Freshener - Little Trees..

Assalammualaikum..

Apa aktiviti korang minggu ni?
Aku hari ni memang tido dengan main game je..hehe..
Main game candy crush..
Main Candy Crush Saga sampai habis nyawa lepas tu main Candy Crush Soda pulak..
Memang tak de keje betul kan..hehe..

Semalam Hawa pegi check up lepas tu die SMS yang nanti Dr. tambah MC die lagi seminggu..
Nak pegi pakar mata check urat mata pulak..
Sebab improvement kurng lepas seminggu..
Semoga die cepat sembuh..
Boleh balik sini dan keje balik..
Miss my room mate..:(

Ok sape suka air freshener dalam kereta?..
Aku ni tengok bau jugak la..
Ada air freshener tu yang ok bau die..
Ada tu yang bila masuk kereta pening pulak kepala..
Lagi lepas letak dekat tempat panas..

Cakap pasal air freshener kereta..
Air freshener ni ada macam-macam jenis dan bau kan..
Ada dari jenis  liquid, ada yang jenis macam foam yang wangi tu nanti die kering dan ada yang jenis kertas macam little trees..
Sape suka dengan air freshener little trees?..
Biasa jual dekat Petronas tak silap aku..
Ramai jugak kawan aku yang pakai air freshner ni..
Sebab bau die soft sikit..


Little Trees..
Air Freshener ni bentuk pokok selalunya kan..
Kebetulan aku ada kawan aku jual air freshener ni..
So tolong la die promote..
Ada macam-macam jenis bau yang die jual..
Biasanya aku tengok pilihan tak de lah sebanyak ni..
Tapi ni macam-macam bau ada rupenya..
Corak die pun comel-comel..




Macam-macam jenis bau yang die jual..
Mungkin korang ada favorite bau yang korang suka..
Macam Hendry pun suka guna benda ni dalam kereta die..
Punya la banyak benda ni tergantung dekat cermin untuk pandang belakang tu aku tengok..

Tapi disebabkan kawan aku ni jual punya la banyak jenis bau..
Mungkin korang nak try bau lain pulak..
Yelah kadang-kadang orang suka tukar-tukar nak bagi segar..

Macam pakai perfume la..
Kadang-kadang nak pakai perfume lain..
Nak fresh up sikit bagi kelainan..
Kalau tak dull atau lame je dengan bau yang sama..
Macam aku tak de pun favorite perfume..
Tapi setiap kali pakai tu bila dah habis satu botol aku tak pernah la repeat bau yang sama..
Lagi pun orang bagi..
Terima je..hehe..
Kalau orang nak bagi pun biasanya die akan tanya aku suka yang mana..
Biasanya kitaorang akan choose bau yang lain la..
Bole tukar-tukar sikit..
Lain la orang yang ada banyak koleksi perfume..
Bole tukar bau selalu..
Tapi kalau kereta tak pernah la buat macam tu kan..
Dah habis baru tukar lain..

Selain yang banyak-banyak ada dekat atas tu..
Die pun ada 3 bau yang baru..
Bole lah cuba bau yang baru ni..


Selain yang biasa..
Die ada jugak yang x-tra strength..
Untuk bau yang kuat sikit..
Nak wangi lebih sikit..


Dan yang ini aku baru tau..
Aku ingat kan little trees ni ada air freshener yang jenis kertas je..
Rupanya dieorang ada jugak air freshener yang dalam tin dan pump dalam botol..
Boleh la spray-spray je untuk bau wangi yang cepat dan senang..


Yelah ada certain masa kita suka spray je nak fresh up bilik atau rumah..
Tak pun nak fresh up kereta ke..
So boleh la guna yang jenis macam ni..

Korang boleh beli per pieces boleh..
Atau nak beli banyak-banyak pun boleh..
Sebab yang ada car wash ke atau nak jual dekat kedai korang boleh beli banyak-banyak nanti die siap bagi bekas atau stand untuk display benda ni..
Dieorang ni suka beli banyak-banyak dekat kawan aku ni..
Boleh beli campur-campur bau..
Tak de hal..



Contoh yang beli dan jual dekat kedai runcit..
Senang ada tempat display tu kan..

Sape-sape yang berminat boleh beli direct dekat die..
Rasanya boleh COD sekitar KL atau Selangor..
Kalau yang jauh boleh pos..

Ni roughly harga yang aku dapat dari die.. 

Sekeping - RM 7.50/piece..
Kalau beli 50 piece - RM 6.50/piece..
Kalau beli 100 piece - RM6.20/piece..

Harga boleh deal dengan die..
Pandai-pandai la nak ayat die..
Mana tau dapat lagi kurang..hehe..
Aku tulis ni based on info dari pamplet yang die snap dan bagi aku.. 

Boleh call/SMS/wasap die dekat no ni - 0172793994..
Kalau bagi tau dari blog aku mungkin akan dapat best price lagi kot..hehe..
Kalau tak dapat hubungi die boleh la contact email aku..
Aku sampaikan dekat die nanti..

Sape-sape yang berminat tu boleh la dapatkan dari die..
Aku pun nak try beli untuk letak dalam almari..
Almari aku ni almari baru..
Dah la ada 3 almari..
Bau kayu die kuat giler..
Kalau balik bukak pintu lagi la..
So boleh try letak benda ni..
Selamat Berhujung Minggu dan shopping air freshener..:)

2 comments:

  1. rasa macam pernah beli tapi x pasti ye ke tak brand little trees.. yg pasti baunye wangi n menenangkan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh try little trees la lpas ni..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...