Friday, 26 December 2014

Shiseido Black and Gold Mask..

Assalammualaikum..

Hari ni parcel aku ni dah sampai..
Carik dekat Mudah, SMS, hari rabu buat payment..
Semalam die bagi tracking number..
Pagi tadi postmen call ada dekat rumah ke tak sebab die dah depan rumah.. 
Hari ni dah sampai dekat tangan aku..

Last aku beli dekat Terengganu dulu..
Aku beli 50 keping..
Boleh tahan berbulan-bulan la..
Aku memang suka mask ni..

Aku suka sebab die peel off..
Boleh tanggalkan white head dan black head..
 Memang boleh nampak benda-benda tu tertanggal dan melekat bila tarik mask tu..
Tu yang aku suka..
Kepuasan die dekat situ..hehe..




Mula-mula aku nak beli black mask je yang biasa aku guna..
Tapi masa nak beli penjual ni inform die baru restock yang gold punya..
Bole la cuba..



So aku amik 25 keping yang gold dan 25 keping yang black..
 Total rm30..
Lagi murah dari masa aku beli dekat Terengganu..

RM 30 ni termasuk postage..
COD pun bole dekat Giant Cheras..
Kalau COD RM25je..
So rm0.50 je sekeping..

 Kepada sesiapa yang berminat boleh la contact no ni..
Shiseido Cheras - 01132959478..

Jujur aku memang tak de rigid dekat mana-mana peniaga..
Biasa aku bukak dekat Mudah je..
Yang dekat Terengganu tu pun aku jumpa contact number die dekat Mudah..
So aku akan compare harga..
Sape paling murah dan senang untuk aku beli dan dapatkan barang, aku akan beli dekat orang tu..:)

Sekarang aku ada jugak usha-usha derma roller balik..
Balik haritu adik aku macam nak baru je..hehe..
Ni antara yang aku usha dekat Gruopon..
http://search.groupon.my/search/derma%20roller..
Aku tak beli lagi..
Dulu aku beli rm28 je..
Tengah carik kalau ada best deal..

Update:

Aku baru lepas guna yang gold..
Dari segi tekstur dengan warna memang agak menarik..
Tapi aku rasa yang warna hitam lagi pekat dan kuat..
Lagi boleh buang white head dan black head lagi berkesan..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...