Wednesday, 17 December 2014

Organizer - Upcoming 2015..

Assalammualaikum..

Fuhh minggu ni agak penat..
Dengan 2 hari ni away dari ofis..
Upcoming 2 hari ni pun macam banyak keje je..
Tak sabar nak cuti lama..huhu..

Mendapat pulak baru semalam period..
So badan lemau sikit..
Lepas tu kesana sini pulak..

Macam biasa la no pain no gain..
Bila penat-penat ni banyak jugak la belajar benda-benda baru dan pengalaman baru..

Semalam travel dengan team aku..
Naik kereta baru team mate aku..
Teringin nak ada sebijik..huhu..
Boleh la guna kan tu sebagai motivasi untuk kerja lagi rajin dan berdedikasi..
 Aku dah lama admire..
Kalau nampak tu selalu gak la tengok dekat-dekat..
Tapi dah naik duduk dalam tu lagi la menambat hati..
 Mula-mula aku duduk dekat depan then dekat belakang..
Tapi kene fikir baik-baik..
Aku lagi prefer beli SUV sebenarnya..
Tahan lasak sikit..
Ok cukup, ni plan 3 4 tahun lagi..
Bukan dalam masa terdekat ye..haha..

Hari ni pulak aku ada seminar dekat Hotel Intercontinental Kuala Lumpur..
Beria la kene bangun awal supaya tak lambat..
830 dah start register..
Tapi aku sampai lambat sikit..
Nasib baik sebelah Ampang Park je..

Sampai-sampai breakfast dulu..
Aku ni dah la memang lapar..
Bertambah amik kuew teow goreng die..haha..
Time coffea break makan roti canai dengan jus..
Lunch makan banyak la..
 Dua hari ni makan free..
Alhamdulillah rezeki..

 Punya la panjang mukadimah..
Tadi nak buat quick entry je sebenarnya..
Tapi dah start menaip banyak pulak cerita..

Sebenarnya nak cerita pasal organizer je..
Dapat organizer free pegi seminar tadi..
Aku tak pernah ada organizer pun sebelum ni..
Nak tulis diari ke tak pernah jugak..
Start buat blog ni la baru ada ada tracking story..
Tu kadang-kadang rasa best jugak bila baca cerita-cerita lama..

Masa dapat tadi eh tengok macam best je..
Boleh la guna untuk tahun depan..
Bukan sebagai diari pun..
As planner je kot..

Tahun depan dijangka kan agak sibuk untuk kita orang..
Memang kene gigih la..
As expected 2 3 tahun ni memang agak tough dan we are struggle..


Luaran..


Dalaman..:)



Macam biasa ada pen..
Pen siap ada lampu, dengan touch pad untuk tab atau smart phone atau tablet..
Ok fine, technical sangat..hahaha..

Aku memang bawak balik rumah terus benda ni..
Terus slot kan apa-apa yang perlu terus dalam ni..
Kalau tinggal dekat ofis tak guna pun nanti..
Pen makin lama makin banyak..
Note pad dengan pen drive pun sama..

Thanks ABB untuk organizer dan pen yang menarik ni..
Ok aku nak siap-siap..
Malam ni akan ada meeting dengan en.bf untuk plan tahun depan..hahaha..

2 comments:

  1. Pen siap ada lmpu.
    Time mlm xde api pom blh tulis ni.
    lya mmg ada.
    Sbb lya akan catat utk.pbelanjaan bulanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..tu la..
      lpas ni guna utk kira duit blnja la ni..hihi..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...