Tuesday, 23 December 2014

Half Day Before Christmas 2014..

Assalammaualaikum..

Masuk keje 9 pagi..
Lunch tadi semua dah bising-bising nak balik..
Pukul 12 tadi memang ramai la yang terus balik..

Makan mee goreng konon beli untuk breakfast masa lunch..
At least MoM untuk meeting semalam dah settle..:)
 Email kan apa yang patut kalau rajin nak buat cuti..
Then balik..hehe..


Sekarang aku tengah online atas katil..
Sejuk-sejuk best jugak tido..
Tapi kalau layan movie pun best jugak ni..hehe..
Hari ni bole rehat puas-puas sebab esok banyak aktiviti..

Happy-happy ni..
Dua 3 hari ni aku keep on bukak FB tanpa rasa bersalah dekat ofis..
Bukak sebab nak tau update perkembangan banjir dekat Kemaman..
Aku follow https://www.facebook.com/BandarChukai untuk tengok update banjir dekat sana..
 Dari apa aku baca online keadaan dekat sana makin buruk..

Memang ingat sangat kenangan tahun lepas..
Sape-sape yang berminat boleh la baca dekat SINISINI dan SINI..
Bila tengok gambar teringat peristiwa yang jadi sebagai mangsa banjir..

Semoga banjir makin surut..
Semoga semua mangsa banjir di semua tempat tabah dan baik-baik hendaknya..AMIN..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...